Košarka

Partizan gostuje Trentu u Evrokupu: Meč bez razultatskog značaja, crno-beli sigurno idu dalje kao drugi u grupi

Komentari

Autor: Tanjug

06/04/2022

-

11:56

Partizan gostuje Trentu u Evrokupu: Meč bez razultatskog značaja, crno-beli sigurno idu dalje kao drugi u grupi
Partizan gostuje Trentu u Evrokupu: Meč bez razultatskog značaja, crno-beli sigurno idu dalje kao drugi u grupi - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana večeras igraju poslednju utakmicu ligaškog dela takmičenja u A grupi Evrokupa na gostovanju italijanskom Trentu.

Biće to susret 18. kola i prilika da se "crno-beli" pobedom oproste od prve faze ovog takmičenja, budući da su već obezbedili prolaz dalje.

Partizan će, bez obzira na ishod utakmice u Trentu, završiti na drugom mestu u grupi i imaće prednost domaćeg terena sve do polufinalnog duela ovosezonskog takmičenja.

"Trebalo bi da nastavimo da igramo ozbiljno. Igrali smo već sa njima u prvom delu, sve znamo o protivniku, tako da je najbitnije da, od prvog do poslednjeg minuta, odigramo najbolje što možemo. Bitno je da ovo vreme iskoristimo da igramo dobro i za dobar trening, upravo iz razloga što posle toga počinje plej-of, znači da se igra na izbacivanje. To je nešto o čemu treba da razmišljamo i da na taj način treniramo i pripremamo se", rekao je trener crno-belih Željko Obradović za klupski sajt.

Utakmica u Italiji počinje u 20 sati, a prvi duel ove dve ekipe u Beogradu završen je pobedom Partizana 97:65.

Komentari (0)

Sport