Košarka

Stef Kari: Tek pronalazim ritam, očekuju nas velike borbe sa Nagetsima

Komentari

Autor: Euronews

19/04/2022

-

19:27

Stef Kari: Tek pronalazim ritam, očekuju nas velike borbe sa Nagetsima
Stef Kari - Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Golden stejta, Stef Kari, pričao je o svojim utiscima nakon druge utakmice u seriji protiv Denvera.

Voriorsi su dominantno došli do pobede 126:106 i sada opušteniji putuju u Kolorado, a Stef Kari je upisao 34 poena za svega 23 minuta na parketu.

"Samo pronalazim ritam. Kao i u prvoj utakmici. Nedostajalo mi je ovo. Osećao sam se dobro. Kad pogodiš po neki šut i sve se vraća u normalu i onda emocije nadiru. Veoma lep osećaj", rekao je Kari.

Prokomentarisao je i partiju Drejmonda Grina.

"Drejmond voli izazove. Ne možeš tek tako da zatvoriš Jokića, nećeš ga spustiti na jednocifren učinak. On je bio MVP prošle sezone i pogledajte šta radi ove sezone. Imao je dobar učinak na kraju, ali kako je došao do njega? Drejmond mu je znatno otežao posao. Ne odustaje od izazova, na oba kraja parketa"

Kari i Džordan Pul su protiv Nagetsa ubacili kombinovano 63 poena, a sjajni plejmejker nije propustio priliku da pohvali svog mlađeg saigrča.

"Sazrevanje u njegovoj igri u ove tri godine je bilo neverovatno. Samo njegovo samopouzdanje i vera da može svoju igru da dobaci do novih visina, to je impresivno. Neke stvari koje on radi ne mogu da se nauče. To ili imaš ili nemaš. Jako mi je drago da on to poseduje", rekao je Stef o svom saigraču.

Izneo je i svoja očekivanja za treću utakmicu u seriji koja će biti odigrana u Denveru.

"Još uvek nismo ništa uradili. Možda je kliše, ali znate, serija ne počinje dok jedna ekipa ne izgubi kod kuće. Biće znantno teže za nas da nastavimo da igramo na ovako visokom nivou i u gostima. Sve u svemu, biće to velika borba", kaže Kari.

Komentari (0)

Sport