Košarka

Bogdanovićeva Atlanta smanjila na 2:1 protiv Majamija: Meč kasnio zbog sumnje na postavljenu bombu

Komentari

Autor: Tanjug

23/04/2022

-

09:11

Bogdanovićeva Atlanta smanjila na 2:1 protiv Majamija: Meč kasnio zbog sumnje na postavljenu bombu
Bogdanović - Copyright Tanjug/(AP Photo/Nick Cammett)

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Atlante smanjili su na 2:1 u pobedama u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije NBA lige protiv Majamija, pošto su kod kuće pobedili sa 111:110, košem Trej Janga četiri sekunde pre kraja.

Srpski reprezentativac Bogdana Bogdanović pružio je odličnu partiju i za 32 minuta postigao je 18 poena, uz osam skokova i šest asistencija. Jang je bio najefikasniji sa 24 koša, Kod Majamija Tajler Hiro je postigao 24 poena, a četiri manje ubacio je Džimi Batler.

Početak ovog meča je kasnio 40 minuta, jer je policija pronašla sumnjiv paket u blizini dvorane. Ekipama nije bio dozvoljen izlazak na parket sve do okončanja istrage, a kako prenose svetski mediji, sve se dogodilo u blizini statue Dominiku Vilkinsu ispred "Stejt Farm Arene".

"Pre večerašnje utakmice prve runde Istočne konferencije između Atlanta Hoksa i Majami Hita, sumnjiv paket je pronađen u blizini ulaza dva u 'Stejt Farm Arenu'. Zbog dodatnog opreza, policija je zatvorila ulaze br. 1, 2 i 3. Ispostavilo se da u pitanju nije bio eksploziv i paket je uklonjen od strane specijalne jedinice policije Atlante", navedeno je u saopštenju.

Sledeći meč Atlanta opet igra pred svojim navijačima, u noći između nedelje i ponedeljka.

U ostalim mečevima sinoćnjeg programa Milvoki je deklasirao Čikago sa 111:81 i poveo 2:1 u seriji, a isti rezultat je i u duelu Finiksa i Nju Orleansa, nakon što su Sansi vratili "brejk" i trijumfovali sa 114:111.

Komentari (0)

Sport