Košarka

Željko Obradović dobio nagradu za najboljeg trenera u AdmiralBet Aba ligi: Iza njega Dejan Radonjić i Nenad Stefanović

Komentari

Autor: Tanjug

26/04/2022

-

12:15

Željko Obradović dobio nagradu za najboljeg trenera u AdmiralBet Aba ligi: Iza njega Dejan Radonjić i Nenad Stefanović
Željko Obradović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izabran je za najboljeg trenera u AdmiralBet Aba ligi za sezonu 2021/2022, saopšteno je iz regionalnog takmičenja.


Kako se navodi, Obradović, koji je sa Partizanom osvojio drugo mesto u ligaškom delu, u glasanju trenera, novinara i navijača osvojio je 41,5 odsto glasova.

Na drugom mestu je trener prvoplasirane Crvene zvezde Dejan Radonjić (19,5 odsto), a na trećem šef stručnog štaba FMP-a Nenad Stefanović (11,9 odsto).

Košarkaši Partizana su pod Obradovićevim vođstvom na 26 utakmica regionanog takmičenja ove sezone ostvarili 22 pobede i četiri poraze, uz koš razliku 2178:1840.

Crno-beli učešće u AdmiralBet Aba ligi nastavljaju 18. maja kad su na programu prvi mečevi polufinala regionalnog takmičenja, a rival će im biti pobednik duela između Budućnosti i FMP-a, dok će Crvena zvezda odmeriti snage s aboljimiz duela Cedevita Olimpija - Igokea.

Komentari (1)

Goran

26.04.2022 13:41

Ovde se izgleda ocenjuju dosadašnji uspesi, a ne rezultati od ove sezone. Ako se uzme u obzir samo ova sezona, zna se ko je najbolji i to sa mnogo manjim budžetom od gore pomenutog.

Sport