Košarka

Radonjić nakon novog trofeja: Ovo je ogroman uspeh za nas

Komentari

Autor: Euronews

13/06/2021

-

23:15

Radonjić nakon novog trofeja: Ovo je ogroman uspeh za nas
Radonjić nakon novog trofeja: Ovo je ogroman uspeh za nas - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Nakon meča, u kome je Zvezda slavila protiv Mege i postala košarkaški šampion Srbije, Dejan Radonjić osvrnuo se na naporan period koji je iza njegove ekipe:

"Posle napornog plej-ofa u ABA ligi i polufinalne serije i finalne serije koje su bile maksimalne, bez odmora i bez treninga smo odigrali plej-of. U finalu smo se sastali sa Megom koja je ove godine napravila fantastičan rezultat, i u tri meča smo se borili da dođemo do titule. Večerašnja utakmica bila je očekivano teška kao i uvek kad se igra za trofej i kad svi znamo da je još 40 minuta do kraja sezone. Potrebno je da ta koncentracija bude adekvatna, a nismo je imali u drugom meču finalne serije'' rekao je Radonjić, pa dodao:

''Ovo je ogroman uspeh koji smo postigli. Pronalazili smo rešenja, ostali smo bez Džordana, bio je veliki zamor. Momci su jedva stajali na nogama i to je pokazatelj i razlog za zadovoljstvo posle svega", konstatovao je trener crveno-belih.

Potom je stručnjak Crvene zvezde odgovorio na pitanje o najboljem igraču meča, Legnstonu Holu i otkrio koliko je u stvari uloga amerikanca važna u timu njegove ekipe.

"Čitavo vreme osporavani Lengston Hol je za nas bio igrač koji je igrao izuzetno značajnu ulogu i u polufinalu ABA lige i u finalnoj seriji. Sada je u plej-ofu to poenterski nadoknadio i bio karika koja nam je omogućila da budemo dobri i u završetku ABA lige i u plej-ofu domaćeg prvenstva. Jako mi je drago zbog njega. Čestitam svim momcima zbog onoga što smo uspeli da napravimo", dodao je Radonjić.

Komentari (0)

Sport