Košarka

Stefanović poziva navijače: Zaslužili smo podršku

Komentari

Autor: Euronews

03/05/2022

-

19:02

Stefanović poziva navijače: Zaslužili smo podršku
Nenad Stefanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši FMP Železnika poraženi su u prvom meču plej-ofa Admiralbet ABA lige od Budućnosti 76:70 i pokušaće u sredu od 21.00 čas (Arena 2 Premium) da izbore popularnu "majstoricu".

Prema mnogima, samim plasmanom u doigravanje FMP je premašio sva očekivanja, ali trener ekipe iz Železnika poručuje da će se njegovi izabranici boriti do poslednjeg atoma snage.

"Igramo treći put sa ekipom Budućnosti u periodu od tridesetak dana. Mislim da se veoma dobro poznajemo i da nema nekih velikih tajni i nepoznanica. Iako smo po mom mišljenju odigrali veoma dobru utakmicu u Podgorici, videli smo da sitne greške i one najmanje, oni kažnjavaju s obzirom da je reč o sjajnoj ekipi i pojedincima. Na nama je da probamo da što manje pravimo grešaka sa kojim im dozvoljavamo lake poene i moramo da shvatimo da je svaki posed veoma bitan", poručio je Stefanović.

On je takođe iskoristio priliku da pozove navijače u halu kako bi pružili podršku ekipi.

"Nadam se da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, mislim da su momci to zaslužili i ovom prilikom pozivam navijače da nam pomognu u meču koji sledi. Očekujem od mojih momaka da se bore za svaku loptu, da energetski budu na maksimumu, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno."

Podsećanja radi, pobednik ove serije imaće priliku da u polufinalu odmeri snage sa ekipom Partizana.

Komentari (0)

Sport