Košarka

Budućnost želi da fizički parira Partizanu

Komentari

Autor: Tanjug

09/05/2022

-

12:30

Budućnost želi da fizički parira Partizanu
Marko Jagodić-Kuridža - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana i Budućnosti počeće u utorak polufinalnu seriju AdmiralBet ABA lige.

Budućnost je "prebrinula" FMP i sledi megdan Partizanu, koji je bio slobodan u doigravanju, s obzirom na to da je zauzeo drugu poziciju u regularnom delu.

Prvi duel polufinalne serije crnogorskog i srpskog kluba zakazan je za utorak od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Košarkaš Budućnosti, reprezentativac Srbije Marko Jagodić-Kuridža, izjavio je da njegova ekipa mora fizički da parira Partizanu.

"Tu smo gde smo hteli da budemo. Posle četvrtfinala sa FMP-om igramo sa Partizanom i znamo šta nas čeka. Pre svega moramo da budemo dobri fizički, jer će oni sigurno biti. Imali su pauzu posle utakmice sa Bursom, sigurno će želeti da ulože dodatni napor posle toga, a to je najlakše uraditi fizički. Ako iskontrolišemo to, možemo da imamo šanse", izjavio je Marko Jagodić-Kuridža.

Navijači su vetar u leđa kad igraš na svom terenu, tu će sigurno imati motivaciju da pred njima naprave sve najbolje što mogu, dodao je iskusni krilni centar.

"Što se mene tiče, ne zanima me da li će biti puna hala ili ne. U našoj ekipi ima dosta iskusnih igraca, ne smemo da razmišljamo da li je 'Pionir' ili neka druga hala puna. Ponavljam, ako im budemo fizički isparirali, sigurno ćemo imati šansu da odigramo dobru utakmicu”, poručio je Jagodić-Kuridža.

Komentari (0)

Sport