Košarka

Radonjić nakon trijumfa nad Partizanom: Koncentracija je ključ u ovakvim utakmicama

Komentari

Autor: Euronews

27/05/2022

-

22:39

Radonjić nakon trijumfa nad Partizanom: Koncentracija je ključ u ovakvim utakmicama
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić, izneo je svoje utiske nakon trijumfa nad Partizanom 90:76 (19:23, 23:16, 24:19, 24:18) u prvoj utakmici finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

''Partizan je bio bolji na početku i kvalitetnom igrom je gradio rezultat. U drugoj četvrtini smo uspeli i pored ne tako zadovoljavajuće igre da dođemo do izjednačenja, pa i do prednosti. Početak treće četrtine bio je jako značajan, bili smo dobri u oba pravca i tu smo dobili mogućnost da igramo bolje u nastavku. Bilo je potrebno da budemo koncentrisani, to je neophodno kada igrate protiv Partizana. Držali smo prednost, nismo dali da nas stignu, što nam se dešavalo u ranijim mečevima. Smatram da će biti potrebno da budemo dobri u sledećem duelu, jer sam apsolutno svestan da taj meč može da bude jako opasan zbog različitih stvari. Takođe, želim da čestitam Kaliniću koji je postao je otac danas''.

Potom je izneo svoja očekivanja pred naredni duel koji se igra za manje od 48 sati:

''Svaki meč je prilika da se urade neke stvari koje donose prevagu. Svesni smo da će Partizan doći da pobedi i moramo biti spremni da igramo dobro. Ono što sam već rekao, koncentracija i odgovornost je najbitnija u ovakvim utakmicama''.

Komentari (0)

Sport