Košarka

Finale AdmiralBet ABA lige: Zvezda cilja drugu pobedu, Partizan hoće popravni

Komentari

Autor: Euronews

29/05/2022

-

12:03

Finale AdmiralBet ABA lige: Zvezda cilja drugu pobedu, Partizan hoće popravni
Finale AdmiralBet ABA lige: Zvezda cilja drugu pobedu, Partizan hoće popravni - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Finale AdmiralBet ABA lige između Crvene zvezde i Partizana počelo je sigurnom pobedom crveno-belih rezultatom 90:76.

Na krilima trijumfa u prvom meču, izabranici Dejana Radonjića pokušaće večeras u hali Aleksandar Nikolić (20 časova, TV Arena 1 Premium) da pred svojim navijačima dupliraju prednost i naprave korak napred ka šestoj tituli u regionalnoj ligi u prethodnih sedam sezona.

"Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren.Svesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma skoncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti", istakao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Daleko više briga pred drugu utakmicu je u taboru Partizana. Nakon ubedljivog poraza u prvom duelu u kojem su rivalu parirali samo u prvom poluvremenu, trener Željko Obradović imao je zamerke na igru u odbrani pulena, koncentraciju u pojedinim delovima utakmice, kao i na motivaciju igrača. 

"Uradili smo analizu svega što se dešavalo pre dva dana, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču", rekao je trener crno-belih Željko Obradović u najavi utakmice. 

Komentari (0)

Sport