Košarka

Dejan Radonjić: Do titule odgovornom igrom u odbrani i napadu

Komentari

Autor: Euronews

31/05/2022

-

18:17

Dejan Radonjić:  Do titule odgovornom igrom u odbrani i napadu
KK Crvena zvezda - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde u sredu gostuju Partizanu u trećem meču finalne serije AdmiralBET ABA lige (20.30 časova, TV Arena 1 Premium).

Meč se igra u hali Aleksandar Nikolić, u skladu sa propozicijama takmičenja, neće biti gostujućih navijača u meču koji organizuje Partizan.

Crveno-beli vode u finalu rezultatom 2:0 i za titulu u regionalnoj ligi potrebna joj je još jedna pobeda. 

"Večiti" rivali su ove sezone odigrali pet utakmica, jedini poraz Crvene zvezde je doživela kao gost u hali Aleksandar Nikolić u AdmitralBet ABA ligi.

"Očekuje nas teška utakmica, ovoga puta pred protivničkim navijačima. Želimo da odigramo još jedan dobar meč, za to je potrebno da budemo čvrsti, skoncentrisani i odgovorni u odbrani u napadu", istakao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Crveno-beli će pokušati da se domognu šeste titule regionalnog prvaka u poslednjih  osamn sezona. Učesnik u prethodnih pet trijumfa bio je i kapiten Branko Lazić.  

 "Serija se uslovno rečeno seli na teren rivala, u hali koju odlično poznajemo, ali pred protivničkim navijačima. Moramo da odigramo još jednu dobru, čvrstu utakmicu u kojoj će biti potrebno da budemo odgovorni, skoncentrisani, mirni i da dobro delujemo na obe strane terena. Ulazimo u ovaj meč kao da nemamo prednost, želja je da odigramo još jednu dobru utakmicu“, podvukao je kapiten Branko Lazić.

Ukoliko bude potrebe, četvrti meč na programu je u petak od 18.30 časova, eventualna majstorica bila bi zakazana za ponedeljak u 20 časova.

Komentari (0)

Sport