Košarka

KK Partizan kažnjen privremenom zabranom prodaje ulaznica

Komentari

Autor: Euronews

02/06/2022

-

16:48 >> 17:06

KK Partizan kažnjen privremenom zabranom prodaje ulaznica
Željko Obradović Evrokup - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Disciplinska komisija AdmiralBet ABA lige donela je odluku da košarkaški klub Partizan bude kažnjen privremenom zabranom prodaje i deljenja karata.

Kako prenosi portal ''Mocartsport'', komisija je poslala dopis u kojem se navodi da će privremena mera biti na snazi dok ne bude doneta konačna odluka u postupku o prekršajima.

Da podsetimo, u trećoj utakmici finalne serije, u kojoj su crno-beli slavili sa 70:67, su sudije nepun minut pre kraja napustile teren zbog toga što su navijači ubacivali predmete na teren, te je meč prekinut i nakon izvesnog vremena nastavljen.

Delegat utakmice je u izveštaju naveo da je bilo još elemenata koji će ići na teret Partizanu, odnosno, da je bilo još verbalnih i fizičkih incidenata, uz naravno ubacivanje tvrdih predmeta na teren.

Privremena mera zabrane i deljenja karata ne dozvoljava Partizanu da otvori prvih deset redova tribine "A", prvih 13 redova tribine "Bela loža", celu tribinu "Parter 4 Senior", celu tribinu Parter "B", celu tribinu "Plava loža", prvih 12 redova tribine "VIP loža".

Komentari (0)

Sport