Košarka

Radonjić nakon poraza od Partizana: Bili smo slabi i mekani u odbrani

Komentari

Autor: Euronews

03/06/2022

-

21:14

Radonjić nakon poraza od Partizana: Bili smo slabi i mekani u odbrani
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Partizan je savladao Crvenu zvezdu sa 112:74 i tako obezbedio petu odlučujuću utakmicu finalnog plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Trener crveno-belih, Dejan Radonjić, izneo je svoje utiske nakon meča:

''Bili smo slabi i mekani u odbrani, falilo nam je koncentracije. Protivnik je iz dobre odbrane nalazio prednosti i rešavao strani. To nas je koštalo da iz jednog pređemo u totalno drugačiji način igre, što je pomoglo Partizanu. Treba izvući pouke i napraviti dobru analizu da bismo našli odgovore i način da savladamo Partizan. Ja sam još od početka sezone govorio da je jako bitno da izborimo prvu poziciju na tabeli kako bismo imali prednost domaćeg terena u odlučujućim mečevima, tako da se nadam da ćemo pred našim navijačima doći do trijumfa''.

Košarkaš crno-belih, Uroš Trifunović, je pred sam kraj meča posle pogođene trojke provocirao protivničku klupu, što je Radonjića u velikoj meri pogodilo:

''Želim da iskoristim priliku da pozovem navijače da nas podrže. Neka budu glasni, neka budu korektni, nikom nije prijatno da se protivnički igrač ponaša onako kako se večeras ponašao, ali ne bih voleo da to izazove neku reakciju kod publike. Znam da niko od nas za svo ovo vreme nije pokazao nepoštovanje prema Partizanu. Osećam se jako loše, ali neka naši navijači ne posmatraju to na taj način'', rekao je Radonjić i dodao:

''Željko mi je prišao i uputio izvinjenje. Ipak, moj osećaj je i dalje izuzetno loš i jako me boli što mi na terenu nismo bilo šta loše uradili i nismo zaslužili tako nešto na 25 razlike. Da je gusta utakmica,pa uz emocije i tenziju, mogao bih da kažem da razumem''. 

Peta utakmica zakazana je za ponedaljak od 20 časova.

Komentari (0)

Sport