Košarka

Radonjić obazriv nakon trijumfa nad FMP-om: Samo da nam se ne ponovi Mega

Komentari

Autor: Euronews

17/06/2022

-

22:48

Radonjić obazriv nakon trijumfa nad FMP-om: Samo da nam se ne ponovi Mega
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić poziva na oprez za drugu utakmicu finala KLS protiv FMP-a, koja se igra u nedelju u 20 časova u Železniku. (Arena 1 Premium).

Crveno-beli slavili su večeras na svom terenu u prvom duelu finala domaćeg prvenstva ubedljivom pobedom od 110:71.

"Najbitnije da narednu utakmicu počnemo sa pravim pristupom i da ne dozvolimo situaciju od pre nekoliko dana, kada smo takođe posle ubedljive pobede nad Megom, dozvolili poraz u drugom duelu", rekao je Radonjić i dodao:

"Bez obzira što ćemo biti bez povređenog Holinsa, smatram da je tim dovoljno dobar da možemo doći do još jedne pobede i da završimo sezonu". Zadovoljan sam igrom na današnjoj utakmici. Imali smo pravi pristup, kontrolisali smo meč, međutim treba razmišljati i o situaciji od pre nekoliko dana kada smo izgubili od Mege. Nadam se da se to neće desiti i u meču sa FMP-om", zaključio je Dejan Radonjić.

Ukoliko Crvena zvezda pobedi i u drugom okršaju sa ekipom Nenada Stefanovića, osvojiće triplu-krunu, budući da je ranije tokom sezone uzela Kup Radivoja Koraća, kao i trofej namenjen prvaku regionlanog takmičenja.

Komentari (0)

Sport