Košarka

Dejan Radonjić ima ponudu Crvene zvezde, mora da se izjasni u naredna tri dana

Komentari

Autor: Euronews

27/06/2022

-

13:58

Dejan Radonjić ima ponudu Crvene zvezde, mora da se izjasni u naredna tri dana
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda i Dejan Radonjić veoma uspešno su sarađivali u poslednjih godinu dana, koliko je upravo prošlo od povratka crnogorskog stručnjaka na klupi crveno-belih.


Ekipa sa Malog Kalemegdana osvojila je tri trofeja – Kup Radivoja Koraća, ABA ligu i prvenstvo Srbije, a jedina neuspešna epizoda, ako se tako može nazvati, bila je u Evroligi, gde crveno-beli i pored olakšica usled suspenzije ruskih klubova, nisu uspeli da se domognu Top 8 faze elitnog takmičenja.

Sve u svemu, Radonjić je sa puno uspeha vodio Zvezdu.

Poslednjih dana, ipak, dosta se priča o njegovom odlasku iz Crvene zvezde. Da nije reč samo o glasinama, potvrđeno i sa Malog Kalemegdana. Uprava srpskog i regionalnog prvaka dala je Radonjiću rok od tri dana da se izjasni da li će karijeru nastaviti na klupi beogradskog kluba ili će se oprobati na nekoj drugoj.

 

MN Press

 


Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celini:

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i 'bombastičnih' i neproverenih naslova da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavka saradnje.

Ponuda je rezultat intenzivnih razgovora koje smo vodili tokom sezone, a posebno nakon završetka Superlige Srbije i radi se o dvogodišnjem nastavku saradnje.

Krajnji rok za konačan odgovor Dejana Radonjića na upućenu ponudu očekujemo do 30.06.2022.godine.

KK Crvena zvezda mts kao transparentan klub koji je o svemu u prethodnom periodu detaljno informisao javnost, počev od svog finansijskog poslovanja, o ishodu pregovora blagovremeno će obavestiti javnost", stoji u saopštenju Zvezde.

Komentari (0)

Sport