Košarka

Sada je zvanično: Ivanović i Mitrović potpisali za Crvenu zvezdu

Komentari

Autor: Euronews

18/06/2021

-

20:20

Sada je zvanično: Ivanović i Mitrović potpisali za Crvenu zvezdu
KK Crvena zvezda/oficijalni sajt - Copyright KK Crvena zvezda/oficijalni sajt

veličina teksta

Aa Aa

Ono što se pretpostavljalo sada je i zvanično. Nikola Ivanović je potpisao ugovor na dve godine sa Crvenom zvezdom.

Plejmejker se sjajno pokazao u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige, igrajući za ekipu Budućnosti sa kojom mu je istekao ugovor. Bio je možda i najbolji igrač podgoričke ekipe u tom periodu i pogađao zaista nemoguće šuteve, što ga je preporučilo crveno-belima:

"Jedan od najboljih organizatora igre na ovim prostorima potpisao je u petak u večernjim časovima dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i predstavljaće veliko pojačanje za crveno-bele kojima predstoje u takmičarskoj sezoni 2021-2022 borbe na četiri fronta", piše na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Radonjić i Ivanović se znaju od ranije, kada je Radonjić bio trener Budućnosti, tako da je strateg crveno-belih dobro upoznat sa kvalitetima ovog igrača.

"Među nekim od najboljih utakmica koje je odigrao u prethodnim sezonama, tokom kojih je osvojio ABA ligu i nastupao u Evrokupu i Evroligi, i na kojima je pokazao svoj veliki kvalitet, neke su bile upravo protiv Crvene zvezde u koju prelazi sa ciljem da napravi dalji iskorak u svojoj karijeri. KK Crvena zvezda želi puno sreće i uspeha Nikoli Ivanoviću u najvećem izazovu koji ga očekuje u dosadašnjoj karijeri i nastupima za naš klub", poručili su sa Malog Kalemegdana.

Nikola je tokom karijere, osim za Budućnost nastupao i za Mornar, Megu i grčki AEK. U minuloj sezoni u ABA ligi prosečno je beležio 12,9 poena, 4,9 asistencija i 2,8 skokova po utakmici.

Uz njega, u Crvenu zvezdu se vratio i bivši kapiten Luka Mitrović, koji je prošle sezone takođe nastupao za podgorički tim.

Komentari (0)

Sport