Košarka

Otvorena košarkaška klinika "Dušan Duda Ivković": Seminar će voditi Etore Mesina, ali i drugi poznati treneri

Komentari

Autor: Euronews

01/07/2022

-

15:25

Otvorena košarkaška klinika "Dušan Duda Ivković": Seminar će voditi Etore Mesina, ali i drugi poznati treneri
Otvorena košarkaška klinika "Dušan Duda Ivković": Seminar će voditi Etore Mesina, ali i drugi poznati treneri - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Svečano je otvorena 21. Beogradska košarkaška klinika koja od ove godine nosi ime "Dušan Duda Ivković" koji je i osnivač ovog trenerskog seminara.

Posle dve godine pauze usled pandemije koronavirusa veliki broj izuzetno uspešnih trenera okupio se u hali "Ranko Žeravica" u kojoj će u naredna dva dana razmenjivati znanje o igri pod obručima.

Sam događaj počeo je uvodnim govorom Ministra Omladine i sporta Vanje Udovičića, a onda je usledila svečana dodela Nagrada za životno delo, koje su dobili trofejni treneri Duško Vujošević i Zoran Kovačić Čivija.

Trenerima osvajačima domaćih takmičenja biće uručena priznanja za postignute rezultate.

Klinika se nastavlja tokom dana, kao i u subotu, a ovogodišnji predavači su višestruki osvajač Evrolige i ovogodišnji dvostruki osvajač Italijanskog Kupa i Lige Etore Mesina, trener Albe Izrael Gonsalez, kao i trener godine Evrokupa, Dušan Alimpijević.

Kada je reč o suboti, NCAA šampion i trener sa najviše draftovanih igrača za NBA, legendarni trener Univerziteta Kentaki Džon Kalipari biće gost Košarkaške klinike "Dušan Duda Ivković".

Komentari (0)

Sport