Košarka

Kokoškov poručio navijačima: Ne brinite se, biće Srbija mnogo bolja

Komentari

Autor: Euronews

23/06/2021

-

22:16 >> 22:24

Kokoškov poručio navijačima: Ne brinite se, biće Srbija mnogo bolja
Kokoškov poručio navijačima: Ne brinite se, biće Srbija mnogo bolja - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Uspela je reprezentacija Srbije da ostvari pobedu nad selekcijom Meksika u poslednjoj proveri pred početak kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre (81:77), ali to nije bila igra kakvu su navijači u dvorani "Aleksandar Nikolić" očekivali.

Svestan je toga i selektor Igor Kokoškov, koji je u izjavi za TV Arena sport poručio da ova ekipa može mnogo više i zamolio navijače da imaju strpljenje.

"Ovo je naša poslednja utakmica pred početak kvalifikacija, ali može da se kaže i da je prva, jer mi nijednu utakmicu ovog leta nismo odigrali u istom sastavu. Imamo probleme sa povređenim igračima, svaki dan nam se priključuje po neki reprezentativac, a treba imati i na umu da je uvek u ovoj fazi priprema igrati pred domaćom publikom", rekao je Kokoškov i dodao:

"Bilo je tu segmenata koji ne mogu da se tolerišu, ali sve je to normalno. Želeo bih da se zahvalim navijačima i da im poručim da ne brinu, jer ova reprezentacija Srbije može mnogo više i mnogo bolje

Selektor "orlova" je još dodao da će ekipu držati na okupu koliko god dugo je moguće i da će konačan spisak reprezentativaca saopštiti u poslednjem trenutku.

Komentari (0)

Sport