Košarka

Vasilije Micić: Najbitnije je da se usredsredimo na našu igru

Komentari

Autor: Tanjug

09/09/2022

-

13:58

Vasilije Micić: Najbitnije je da se usredsredimo na našu igru
Vasilije Micić: Najbitnije je da se usredsredimo na našu igru - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije, Vasilije Micić, izneo je svoje utiske nakon pobede nad Poljskom (96:69) u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Srbija je prvi deo završila sa maksimalnim učinkom sa svih pet pobeda - pre Poljske savladali su Holandiju, Češku, FInsku i Izrael.

"Moje mišljenje je da svaku utakmicu treba da igramo za sebe i da damo svoj maksimum. Završavamo ovo ovde i idemo dalje, nema previše slavlja", izjavio je Micih.

Dobre vesti pred početak nokaut faze su povratak u tim vratili Nikole Milutinova i Vanje Marinkovića.

"Presrećan sam zbog obojice. Mile (Milutinov) mi je nedostajao, dobar mi je i drugar. Takođe i Vanja, krenuo je furiozno i nadam se da je to i dalje u njemu, samo će mu biti potrebno malo da se vrati u trening fizički. Idemo kompletni u Berlin, nažalost bez Nedovića ali je on tu sa nama uvek", rekao je plejmejker Efesa i dodao da ih tek očekuje težak posao:

"Berlin kao Berlin. Biće mnogo kvalitetnih ekipa tamo, dosta druženja sa nekim saigračima. Trudićemo se da ostanemo fokusirani bez mnogo mentalnog odsustva i usresredićemo se na našu igru."

Košarkaši Srbije će u osmini finala igrati sa selekcijom Italije u nedelju od 18 časova.
 

Komentari (0)

Sport