Košarka

Grbović o dolasku Obradovića u Partizan: Kao da se Džordan vratio u Čikago

Komentari

Autor: 24 Sedam

25/06/2021

-

19:16

Grbović o dolasku Obradovića u Partizan: Kao da se Džordan vratio u Čikago
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaška legenda Goran Grbović,nekoliko godina saigrač Željka Obradovića u Partizanu, i najzaslužniji za osvajanje titule prvaka Jugoslavije u sezoni 1986/87,  oduševljen je povratkom najtrofejnijeg  evropskog stručnjaka na klupu crno-belih.

"Još nismo svesni koliko je ovo velika stvar za Partizan, ali i za srpsku košarku. To vam je isto kao da se u Čikago vratio Džordan. Velika stvar i za državu,on je najtrofejniji trener Evrope, a vratio se u Srbiju, a mogao je da bira u koji klub da ode. Samo mogu da kažem “kapa dole, majstore", počeo je Grbović.

 

 

On nije mogao da kaže kakav će imati igrački kadar, ali mu je poznato da Željko Obradovića u svaki posao ulazi sa 100 odsto posvećenosti, napominjući da će mu fokus biti na mladim igračima..

"Željko je tvrdoglav, i svaki posao koji uzme, on ga radi do kraja. Tako će biti i sada. Znajući njega, on je uveliko u poslu, i znam da će pogledati na veliki broj  juniora i mlađih igrača kako bi našao najbolje rešenje za Partizan. Naravno, ne znam koji mu je koncept, ali znajući njega, on će bazu imati u srpskim igračima, a tek onda će angažovati košarkaše sa strane. Najvažnije da napravi sistem, i drago mi je što je potpisao ugovor na tri godine, gde će imati prostora da nametne svoj sistem", naglasio je Grbović.

 

Komentari (0)

Sport