Košarka

Mozzart Bet novi sponzor KK Partizan

Komentari

Autor: Euronews

01/10/2022

-

13:56

Mozzart Bet novi sponzor KK Partizan
Mozzart Bet novi sponzor KK Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaški klub Partizan i kompanija Mozzartsport potpisali su danas sponzorski ugovor o saradnji.

Svečanom činu potpisivanja prisustvovali su ispred KK Partizan predsednik kluba Ostoja Mijailović i generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović.

''Oni su velika sportska kompanija, želim da im se zahvalim što su postali sponzori Partizana. Takođe, hvala i državi što nam pomaže, jer bez njih i dalje ne možemo, ali treba da se borimo i da što više privatnih kompanija bude deo Partizana'', kazao je na početku predsednik crno-belih i Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, Ostoja Mijailović.

Prvi čovek kluba, potom je poželeo sreću svima u novoj sezoni, koju Partizan otvara u nedelju, na gostovanju Ciboni.

''Naša očekivanja su velika u svim takmičenjima. Ništa nije zagarantovano, doveli smo kvalitetne  igrače i Željko i Zoran su doprineli tome da se borimo u svim takmičenjima. Igra se mnogo utakmica, minimum 60 mečeva, to je veliki napor, dosta putovanja. A vidite kakvi su problemi sa letovima. Devet čarter letova košta milion evra, sve to košta. Morate da znate da nije profitabilan sport. To mora svima da bude jasno, pogledajte kako funkcioniše u fudbalu''. 

Medijima se obratio i predstavnik Mozzarta.

''Posle Čačanina na klupi i fotelji imate još jednog partnera iz Čačka i to naslovnog  Ovo je nastavak saradnje sa Partizanom, i naslovno sponzorstvo je vrhunac u podržavanju jednog sportskog kolektiva. Očekujemo vrhunske rezultate i radujemo se novim uspesima'', istakao je Slobodan Prodanović.

 

Komentari (0)

Sport