Košarka

Zvezda želi prvu pobedu u Evroligi i to protiv Dejana Radonjića: Panatinaikos može da padne u "Pioniru"

Komentari

Autor: Tanjug

13/10/2022

-

13:17

Zvezda želi prvu pobedu u Evroligi i to protiv Dejana Radonjića: Panatinaikos može da padne u "Pioniru"
Zvezda želi prvu pobedu u Evroligi i to protiv Dejana Radonjića: Panatinaikos može da padne u "Pioniru" - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu Panatinaikosa u meču drugog kola Evrolige.


Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je da će konačan sastav za duel sa Panatinaikosom biti poznat neposredno pred početak meča.

"Što se tiče svega ostalog, mi se spremamo maksimalno, koliko smo imali vremena za oporavak, trening. Znamo Panatiniakos, šta igraju, znam da je to skup odličnih igrača i da oni, kao i mi, imaju problem sa povredama, ali da su napravljeni da prave dobre rezultate. U seriji su od dva poraza, ali to može da bude i jedna stvar koja može da im ide na ruku, u smislu motivacije i reakcije. Mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu, da odigramo sa velikom energijom i da pružimo svoj maksimum", rekao je trener Crvene zvezde uoči večerašnjeg meča.

Na klupi Panatinaikosa biće bivši trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

"On poznaje većinu ovih igrača, zna sistem, na kraju krajeva zna i mene. Sa druge strane, vrlo dobro znamo Radonjića, nema tu mnogo skrivalica. On je najtrofejniji trener Zvezde i biće zadovoljstvo igrati protiv njega", naveo je Jovanović.

Crvena zvezda je u prvom kolu Evrolige poražena od Efesa 72:59, dok je Panatinaikos na svom terenu izgubio od Reala 71:68.

Komentari (0)

Sport