Košarka

Željko Obradović ima jedan cilj protiv Baskonije večeras: Da popravimo utisak iz Berlina

Komentari

Autor: Tanjug

14/10/2022

-

09:30

Željko Obradović ima jedan cilj protiv Baskonije večeras: Da popravimo utisak iz Berlina
Željko Obradović ima jedan cilj protiv Baskonije večeras: Da popravimo utisak iz Berlina - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana gostuju večeras ekipi Baskonije u meču drugog kola Evrolige, a meč u Španiji počinje u 20.30 časova.


Tim iz Vitorije je u prvom kolu u gostima pobedio Valensiju 81:71, dok je Partizan izgubio u Berlinu od Albe 100:84 i crno-beli imaju veliki motiv da na ovom susretu poprave utisak sa evroligaške premijere, koji je bio baš loš.

"Skautirali smo Baskoniju, gledali sve njihove utakmice koje su odigrali do sada, uključujući i poslednju protiv Tenerifa koju su izgubili iako su bili nadomak pobede. Naša prva ambicija je jasna - da izgledamo bolje nego u Berlinu protiv Albe", prvo je što ističe trener Partizana Željko Obradović, a zatim dodaje:

"Odatle krećemo, počinjemo sa odbranom. Radili smo naporno prethodnih dana. Nastavićemo da radimo. Posle Albe smo imali meč protiv MZT-a i tu pripremu smo iskoristili tako što smo svi zajedno odgledali meč protiv Albe. Apsolutno nam je jasno gde smo grešili".

Nakon večerašnjeg duela, crno-bele u nedelju očekuje meč AdmiralBet Aba lige protiv ekipe SC Derbi, a potom i dva evroligaška duela u Beogradu, najpre u utorak protiv Armanija, a zatim i u četvrtak protiv Virtusa.

Komentari (0)

Sport