Košarka

Zvezda objavila rezultate pregleda, bez Mitrovića protiv Igokee i Monaka

Komentari

Autor: Euronews

30/10/2022

-

16:33

Zvezda objavila rezultate pregleda, bez Mitrovića protiv Igokee i Monaka
Mitrović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će krilni centar crveno-belih Luka Mitrović zbog povrede propustiti predstojeće mečeve protiv Igokee i Monaka.

On se povredio pre dva dana na meču petog kola Evrolige protiv Bajerna.

"Dvodnevni detaljni pregledi kojima je podvrgnut Mitrović utvrdili su da je naš igrač u petak doživeo jako istegnuće i povredu primicača, zbog koje je morao da napusti meč sa Bajernom. Rezultati magnetne rezonance i svi detaljni pregledi, utvrdili su da Mitrović nije doživeo tešku povredu, ali ona osim što je izuzetno bolna, zahteva mirovanje, svakodnevne terapije i stalni nadzor lekarskog tima Crvene zvezde. Zbog svega navedenog Mitrović neće igrati na utakmici protiv Igokee u Laktašima, kao i protiv Monaka", saopštila je Crvena zvezda.

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Igokee u petom kolu ABA lige.

Utakmica između Igokee i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 18 sati (Arena 1 Premium) u Laktašima.

"Očekuje nas veoma teška utakmica posle iscrpljujućeg meča sa Bajernom. Igokea nas je pobeđivala u poslednje tri utakmice u Laktašima što je još jedna činjenica, koji treba da izazove našu reakciju, veliku angažovanost i dodatnu energiju. Igramo protiv tima, koji je izuzetno kvalitetan, koji posebno dobro igra na svom terenu, menjaju odbrane što će zahtevati našu dodatnu koncentraciju u napadu. Već sam govorio posle Bajerna sa kojim problemima smo ušli u taj meč, nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu u paklenom ritmu u kome se nalazimo, ali to je nešto što je sada već svakodnevica", rekao je Jovanović, preneo je zvanični sajt kluba.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je istakao da "crveno-beli" dobro poznaju ekipu Igokee.

"Odigrali smo puno utakmica, i nema sumnje da nas očekuje vrlo težak duel u Laktašima. Neki momci su se promenili u tom sastavu, ali trener Dragan Bajić je i dalje tu što garantuje da će nas dočekati motivisan i dobar tim. Ne zaboravljamo da nismo pobedili u poslednjim mečevima tamo i to je svakako dodatni motiv za nas, da uz podršku naših navijača kojih je zaista mnogo u Republici Srpskoj dođemo do pobede nakon zahtevne utakmice sa Bajernom", naveo je Lazić.

Komentari (0)

Sport