Košarka

Partizan ima samo devet igrača za meč protiv Olimpijakosa: To ne znači da se treba predati

Komentari

Autor: Tanjug

09/11/2022

-

15:46

Partizan ima samo devet igrača za meč protiv Olimpijakosa: To ne znači da se treba predati
Obradović Željko - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana nalaze se u seriji od tri uzastopne pobede u Evroligi, a sutra će od 20.00 časova u duelu protiv Olimpijakosa u Atini pokušati da nastave taj niz.

To neće biti nimalo lako, budući da trener Željko Obradović u rosteru ima samo devet igrača. Balša Koprivica, Dante Egzum, Alan Smailagić i Aleksa Avramović povređeni, a Uroš Trifunović i Danilo Anđušić imaju obaveze sa reprezentacijom Srbije.

"Olimpijakos je tim koji je ove godine igrao Fajnal-for, napravili su neke promene u rosteru, izgledaju još bolje, a uigranost im je na vrhunskom nivou. Godinama igraju zajedno, sve karakteristike koje su poznate jesu da trče u kontranapadu, a na pola terena imaju dva plejmejkera - Volkapa i Slukasa. Nemamo pravo da se žalimo, probaćemo da igramo u ovim okolnostima onoliko koliko možemo", istakao je Obradović za klupski sajt.

Mladi plejmejker crno-belih Jam Madar rekao je da je Olimpijakos sjajan tim i da očekuje tešku utakmicu.

"Nemamo dovoljno igrača, ali moramo se boriti. Neki igrači nastupaju za nacionalni tim, tako da će neko dobiti priliku da se istakne i uradi dobar posao. Možda će biti teško pripremiti utakmicu sa manjim brojem igrača, ali tako je - kako je. Igrali su Fajnal-for prošle sezone, ali mi moramo da uradimo svoj deo posla i da se fokusiramo na nas, jer dolazimo sa manjim brojem igrača", poručio je Madar.

Komentari (0)

Sport