Košarka

Real nema novca da izjednači ponudu Zvezde, ali su Kampacu vezane ruke zbog obeštećenja

Komentari

Autor: Euronews

14/12/2022

-

16:25

Real nema novca da izjednači ponudu Zvezde, ali su Kampacu vezane ruke zbog obeštećenja
Fakundo Kampaco - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Fakundo Kampaco, argentinski košarkaš još uvek ne može da odluči gde će nastaviti karijeru jer ga Real Madrid narodski rečeno "drži u šaci", prenosi "Marka".

Crvena zvezda je poslala ponudu Argentincu za dolazak u Beograd, ali Real Madrid u ovom momentu sezone ne može da izjednači ponudu kluba sa Malog Kalemegdana jer nema 1,8 miliona evra za ostatak sezone i 2,5 miliona evra za sledeću, koju su navodno poslali igraču crveno-beli.

Iako rok za izjašnjavanje Reala ističe sutra, ne znači da će Kamapco automatski pojačati Crvenu zvezdu, ističe "Marka", jer Real potražuje 2,6 milioan evra na ime obeštećenja, odnosno raskidne klauzule.

Kako će se završiti sapunica veliko je pitanje, jer Real ne želi da se liši ozbiljnog novca jer prema informacijama "Marke", Kampaco bi imao klauzulu u Zvezdi da može da na leto napusti klub za samo 50.000 evra i slobodan potpiše za neki drugi veliki klub.

Koliko su ove informacije validne pokazaće vreme pred nama, ali Kampaco je imao zavidnu karijeru u Realu, njegova porodica se u Madridu oseća kao kod kuće, a čak su i kuću zadržali kada su se 2020. odselili u Ameriku, prvo u Denver, pa u Dalas.

Komentari (0)

Sport