Košarka

Predsednik Baskonije tvrdi: Luka Vildoza nam duguje dva miliona evra

Komentari

Autor: Euronews

25/12/2022

-

12:02

Predsednik Baskonije tvrdi: Luka Vildoza nam duguje dva miliona evra
Predsednik Baskonije tvrdi: Luka Vildoza nam duguje dva miliona evra - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Baskonije Hosean Kereheta još uvek nije "preboleo" dolazak Luke Vildoze u Crvenu zvezdu, a nedavno je u razgovoru za "El Koreo" otrkio i da Argentinac duguje njegovom klubu dva miliona evra.

Iskusni plejmejker je sredinom oktobra stigao na Mali Kalemegdan, gde se afirmisao kao jedan od najboljih igrača. Međutim, njegov dolazak u Beograd, je prema mišljenju Kereheta, ostao sporan, budući da je Baskonija navodno imala pravo na Vidozu, kada se vratio iz NBA lige.

"Slučaj je pred sudom. Kada je došao u Zvezdu mi smo uputili tužbu, dva puta pomirenje nije uspelo i sada čekamo datum suđenja. Sve je jasno, postoji ugovor sa jasnim uslovima. Nemoguće je da potpišeš ugovor sa nekim uslovima koje ćeš da zanemariš jer nisi zainteresovan i da ne želiš da platiš. A radi se o dva miliona evra“, rekao je Kereheta.

Podsetimo, Argentinac je bio član španskog tima u sezoni 2020/21, da bi pred kraj iste, otišao u NBA ligu gde je igrao za Milvoki i Njujork.

Po povratku na Stari Kontinent, Baskonija je tražila obeštećenje za njega. Međutim, Vildoza je ubrzo zaigrao za srpski tim, gde je dobrim partijama od starta zavredeo poštovanje svih navijača Crvene zvezde.

Komentari (0)

Sport