Košarka

Nepoznat stepen povrede Vildoze, Ivanović greške u odbrani vidi kao razlog poraza od Barselone

Komentari

Autor: Euronews

30/12/2022

-

22:20

Nepoznat stepen povrede Vildoze, Ivanović greške u odbrani vidi kao razlog poraza od Barselone
Nepoznat stepen povrede Vildoze, Ivanović greške u odbrani vidi kao razlog poraza od Barselone - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde u veoma neizvesnoj utakmici izgubili su od Barselone posle produžetka 99:94, u 16. kolu Evrolige.

Zvezda je imala tri poena prednosti, a onda je Nikola Mirotić pogodio trojku u poslednjoj sekundi za produžetak.

Posle utakmice se pojavila fotografija Mirotića kako gazi aut liniju. Trener crveno-belih Duško Ivanović nije želeo mnogo da govori o tome.

"Ne znam, nisam mogao da vidim. Ali, i da je tako, ništa nam to ne pomaže, neće se poništiti utakmica", rekao je trener Zvezde.

Ivanović je naveo da je njegova ekipa pravila greške u odbrani, a upitan je i da li je plan bio da se pravi faul pre trojke Mirotića.

"Ne treba nikoga kriviti... To se dešava. Trebalo je pre toga da dobijemo utakmicu. Sve je bilo iz dobre namere. Nema problema, idemo dalje", rekao je Ivanović.

Više od poraza brine stanje Luke Vildoze, koji se povredio u prvoj četvrtini i nije se vraćao u igru.

"Ne znam stvarno. Nije mogao da nastavi. A, sad kako je? Stvarno ne znam", kratko je rekao trener crveno-belih Duško Ivanović na konferenciji za medije.

Crvenoj zvezdi u novoj godini sledi prvo duel sa Splitom na gostovanju 2. januara, a potom četiri dana kasnije igra protiv Valensije u Španiji, u novom izazovu koji će imati u Evroligi.

Komentari (0)

Sport