Košarka

Saša Obradović: Niko ne zna moju priču, ali ja sam iz ove familije

Komentari

Autor: Euronews

12/01/2023

-

21:57

Saša Obradović: Niko ne zna moju priču, ali ja sam iz ove familije
Saša Obradović: Niko ne zna moju priču, ali ja sam iz ove familije - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde su odigrali maestralno protiv Monaka i slavili sa 92:68 u 19. kolu Evrolige.

Trener "Kneževa", a nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde, Saša Obradović, lepo je dočekan od strane navijači koji su mu skandirali i aplaudirali, nakon čega je on odšetao do centra terena i poljubio Zvezdin grb.

Da podsetimo, on je po odlasku iz Zvezde krajem 2020. godine tužio klub što su mu navijači silno zamerili i zviždali mu kada se prvi put vratio u dvoranu, ali sada to nije bio slučaj:

"Nije to pitanje za mene, za mene je uvek sve bilo otvoreno. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva, ali sam iz ove familije, ponikao sam ovde i svaki stepenik poznajem u Crvenoj zvezdi, kada sam osvajao sve sa Nešom Ilićem i drugima, ostao je veliki trud da bi ovaj tim doživeo ovo što jeste. Sada je redovni evroligaš i najbolja ekipa poslednjih godina. Dosta mi je teško bilo, u jednom trenutku teško i za koncentraciju, ali hvala im na dočeku i poštovanju. Drago mi je da sam se na neki način vratio u familiju...".

Nakon toga, novinari su ga zamolili da ispriča svoju stranu priče:

"Ne možetre da čujete, preduga je priča, samo ću jednu stvar da tražim... Bonusi za kup, to veze sa vezom nema. Najvažnije od svega, svi ovde u klubu znaju kakav sam čovek pre svega, znaš i ti sam na kraju krajeva. Ja ne mogu da budem drugačiji", rekao je Obradović i osvrnuo se i na aplauze Grobara prošle nedelje: "Nema srećnijeg čoveka od mene zbog toga. Zamislite da mi iz Zvezde i Partizana aplaudiraju... To niko ne zna!".

Potom se osvrnuo na samu utakmicu:

"Nismo reagovali dobro na atmosferu u Pioniru, nismo bili dobri ni u jednom segmentu igre, kako ofanzivno tako i ofanzivno, a to je doprinelo da oni dobiju samopouzdanje. Petrušev je odigrao kao svetska klasa, kao i Nedović... Mogu da zamislim kako će to da izgleda kada se vrati Kampaco, oni su u tom slučaju sigurno pretendenti za plej-of", rekao je Obradović, pa dodao:

"Ekipa ima glavu i rep, znaju šta hoće u svakom momentu, imaju veliki kvalitet. Drago mi je zbog malog Petruševa koji nije imao priliku prošle godine u Efesu, sada je pokazao da je u najbolja tri krila u Evropi. Pokazuje visok nivo košarke... Izgledalo je kao hajde Real, a ove ćemo da pobedimo. Sve je to sportski, nama je mnogo značila pobeda protiv Olimpijakosa, a sa ovim ćemo da živima".

U narednom kolu Crvena zvezda Crvena zvezda gostuje Žalgirisu 20. januara, ali će pre toga u Podgorici odmeriti snage sa Budućnošću u okviru AdmiralBet ABA lige 15. januara.

Komentari (0)

Sport