Košarka

Pitali smo Adama Silvera kada će u Srbiju: Čuo sam sve najlepše, dolazim!

Komentari

Autor: Euronews

19/01/2023

-

21:23

Pitali smo Adama Silvera kada će u Srbiju: Čuo sam sve najlepše, dolazim!
Adam Silver - Copyright AP Photo/Morry Gash

veličina teksta

Aa Aa

Komesar NBA lige Adam Silver govorio je eksluzivno za TV Arenu sport o srpskom centru Nikoli Jokiću.

Uoči početka utakmice Detroit - Čikago, koja će se odigrati od 21 čas u Parizu, prvi čovek NBA lige odgovarao je na pitanja novinara. Među predstavnicima medija, bili su i novinari TV Arene sport, koji su iskoristili pirliku da prvog čoveka NBA lige pitaju da li je ikada bio u Somboru, rodnom gradu dvostrukog MVP-ja, kao i da li ga uskoro možemo očekivati u Srbiji.

Silver je s osmehom prihvatio pitanje i odgovorio: "Još me nije pozvao, ali bih rado voleo da dođem. Nikad nisam bio u Srbiji i skoro sam pričao sa suprugom kako bi bilo lepo da posetimo i vašu zemlju. Veliki broj  naših prijatelja je bio tokom ovih godina i svi su  nam preneli sjajne utiske. Tako da ćemo sigurno uskoro doći da vas posetimo", rekao je Silver.



Čelnik najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu pohvalno je pričao o prvom centru NBA.

"Jokić je sjajan igrač u svakom pogledu. Igra sa velikim entuzijazmom. Ima jedinstven stil i nije da ostali košarkaši ne igraju dobru odbranu na njemu, već je on toliko dobar. Neverovatan je talenat i zahvalni smo što ga imamo u ligi. Naročito, kada se na to doda sa koje je pozicije draftovan u NBA", podvukao je Adam Silver.

Komentari (0)

Sport