Košarka

Izvučeni parovi Kupa "Radivoja Koraća": Derbi moguć već u polufinalu

Komentari

Autor: Tanjug

24/01/2023

-

14:03

Izvučeni parovi Kupa "Radivoja Koraća": Derbi moguć već u polufinalu
Trofej Kupa Radivoja Koraća - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde Meridin Bet, branioci trofeja igraće protiv Borca Mozzart u četvrtfinalu Kupa "Radivoja Koraća", odlučeno je danas žrebom u Beogradu.

U preostala tri meča četvrtfinala Kupa "Radivoja Koraća" sastaće se: Partizan Mozzart Bet - Spartak, FMP Meridian - Metalac i Mega MIS - Vojvodina.

U polufinalu će igrati pobednik meča Crvena zvezda - Borac sa boljim iz meča Partizan - Spartak. U drugom polufinalu će se sastati pobednik meča FMP - Metalac sa boljim iz duela između Mege i Vojvodine.

Crvena zvezda brani trofej Kupa "Radivoja Koraća", pošto je prošle godine u finalu pobedila Partizan 86:68. Završni turnir ovog takmičenja biće održan od 15. do 18. februara u niškoj hali "Čair". Četvrtfinala su na programu 15. i 16. februara. Polufinala će biti odigrana 17. februara, a dan kasnije i finale.

"Naš domaćin je Niš opet, zahvaljujemo gradu i gradonačelniku, hvala i svim košarkaškim radnicima i ljubiteljima košarke iz Niša, koji će organizovati turnir", rekao je predsednik KSS Predrag Danilović uz čestitke svim klubovima učesnicima.

Podsećanja radi, Crvena zvezda je ranije danas najavila da će možda bojkotovati učešće u Kupu "Radivoja Koraća", ali u Košarkaškom savezu Srbije još veruju da će odustati od te namere.

Komentari (0)

Sport