Košarka

Željko Obradović: Moramo da se pazimo Asvelove agresivne odbrane

Komentari

Autor: Euronews

30/01/2023

-

22:29

Željko Obradović: Moramo da se pazimo Asvelove agresivne odbrane
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Partizan Mozzart Beta, Željko Obradović, gvorio je za medije uoči utakme 21. kola Evrolige koju njegova ekipa igra protiv Asvela.

Smatr da je tim iz Liona odličan i da igra agresivnu odbranu.

"Oni su u poslednjem kolu Evorlige odigrali sjajno protiv Fenerbahčea, juče su imali neke probleme gde im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo sutra da vodimo računa", naveo je Obradović.

Sjajni šuter crno-belih, Danilo Anđušić, istakao je da je Asvel sjajna ekipa.

"Očekuje nas još jedna jako bitna utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra, iako možda rezultati u poslednje vreme to ne pokazuju, mada su imali neke sjajne pobede poput one protiv Fenerbahčea. Igraju jako dobro, mislim da će biti jako motivisani da pred našim navijačima ostvare pobedu i povećaju svoje šanse za plej-of", rekao je Anđušić i potom dodao:

"Imaju iskusan tim, iskusne igrače. Pojačali su se, imaju De Koloa koji je lider ekpe i sigurno će biti potrebno da zaustavimo njega i njegovu kreaciju u igri. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj dobar niz koji smo napravili u poslednje vreme i da ćemo u dobrom rapoloženju putovati u Kaunas".

Posle 21 utakmice u Evroligi Partizan ima 10 pobeda i 11 poraza, a Asvel osam pobeda i 13 poraza

Komentari (0)

Sport