Košarka

Duško Ivanović: Prvo poluvreme bilo dobro, u drugom smo imali probleme u mnogim segmentima

Komentari

Autor: Euronews

13/03/2023

-

23:19

Duško Ivanović: Prvo poluvreme bilo dobro, u drugom smo imali probleme u mnogim segmentima
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana su u 21. kolu AdmiralBet ABA lige savladali Crvenu zvezdu 92:81 (13:24, 21:24, 29:18, 29:15) i na taj način učvrstili prvu poziciju na tabeli regionalne lige.

Prvo poluvreme je pripalo crveno-belima, ali je u drugom Partizan uspeo da preokrene i na kraju komotno dođe do jako bitnog trijumfa.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović, je nakon meča izneo svoje utiske:

"Mislim da smo igrali u većem delu vrlo dobro, da smo u drugom poluvremenu imali problema sa izgubljenim loptama, probleme u odbrani, ali i određene u napadu", počeo je Ivanović, pa dodao: 

"Imali smo puno problema sa faulovima, ali mislim da to nije toliko odlučilo. Možda je u pitanju bila ova unutrašnja igra protiv Lesora, a ostalo ne. Mislim da smo u napadu u drugom poluvremenu morali bolje, promašili smo par otvorenih šuteva, dok Partizan nije", kazao je Ivanović.

Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić su danas imali veoma nezapaženu ulogu, s obzirom na to da su na terenu proveli svega par minuta:

"Nisu mogli da igraju, u jednom momentu u drugoj četvrtini obojica su imali problema i nisu mogli da igraju dalje", rekao je trener crveno-belih, pa se osvrnuo na blagi pad forme Luke Vildoze:

"Pa dobro vratiće se Luka. Svaki igrač ima uspone i padove tokom sezone, vratiće se on kad bude trebalo".

Komentari (0)

Sport