Košarka

Ivanović se ne predaje uprkos porazu u Barseloni: Borićemo se za plej-of kao da imamo velike šanse

Komentari

Autor: Euronews

18/03/2023

-

10:43

Ivanović se ne predaje uprkos porazu u Barseloni: Borićemo se za plej-of kao da imamo velike šanse
Duško Ivanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Uprkos hrabroj igri, Crvena zvezda nije uspela da iznenadi Barselonu u Španiji, gde je doživela tesan poraz (85:79) u 27. kolu Evrolige.

Srpski tim je upisao 17. poraz u elitnom takmičenju i tako se znatno odaljio od plej-ofa, a šansu da koliko-toliko popravi sliku na terenu, imaće u narednom kolu protiv Baskonije u Beogradu.

Što se tiče okršaja protiv Barselone, Zvezda je tokom čitavog susreta bila ravnopravan rival, gde se pobednik nije znao sve do poslednjeg minuta, a mirniju ruku u završnici imali su košarkaši domaćeg tima. Nakon susreta trener Beograđana Duško Ivanović nije bio naročito rečit, ali je smogao snage da čestita Kataloncima i sumira meč u Blaugrani.

"Bio je ovo težak susret, tesna utakmica i Barselona je odigrala bolje u finišu. Hoću da im čestitam. U momentima odluke, kada se odlučivao pobednik, Barsa je koristila svoje opcije bolje od nas. Imali smo male šanse da uđemo u plej-of, ali borićemo se kao da imamo veliku priliku. Za nas je to isto i videćemo šta će se dogoditi na kraju", rekao je Ivanović.

Zvezda je u dosadašnjem delu sezone ostvarila učinak od 12 pobeda i 17 poraza, a do kraja regularnog dela je očekuju mečevi protiv Baskonije, Valensije, Asvela, Olimpijakosa i Fenerbahčea.

Komentari (0)

Sport