Košarka

Željko Obradović šokiran posle incidenta: Ne verujem šta se dogodilo

Komentari

Autor: Euronews

28/04/2023

-

00:11

Željko Obradović šokiran posle incidenta: Ne verujem šta se dogodilo
Željko Obradović šokiran posle incidenta: Ne verujem šta se dogodilo - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Za razliku od prvog meča, koji je trojkom praktično uz zvuk sirene rešio Kevin Panter, drugi okršaj Reala i Partizana u Madridu nije bio ni blizu elag završnici.

Partizan je hitao ka drugoj pobedio i prednosti od 2:0, odnosno beogradskim meč loptama za plasman na Fajnal-for u Kaunasu. A, onda je na scenu stupio Serhio Ljulj. Legenda Reala i španske reprezentacije je na krajnje primitivan način, namerno, faulirao Pantera i sve se zakuvalo u prestonici Španije i to u trenucima kada su crno-beli na nešto manje od dva minuta pre kraja imali ogromnih 90:75.

Nažalost, nije se zakuvalo u sportskom smislu, već u opštem metežu na parketu, koji je više podsećao na kafansku tuču nego na košarkašku utakmicu. Najdeblji kraj izvukao je Dante Egzum, jer je košarkaš Partizana, barem prema prvim informacijama iz Madrida, zaradio tešku povredu noge.

ajtrofejniji trener Evrope i strateg crno-belih Željko Obradović bio je zaprepašćen onim što se dogodilo.

"Postoji video i svi će videti kako je počelo, igrači su nakon toga pričali, došlo se do toga, to su nervi, šta god da kažete, ali ne verujem da se ovo desilo i to je kraj priče. Ne moramo da pričamo dalje o tome", rekao je Obradović posle utakmice i dodao nešto o povredi svog košarkaša:


"Ne znam, izgleda loše, ne znam kako će biti, proverićemo sutra, imao je bol u nozi, tako da videćemo, moramo da proverimo da bismo razumeli šta je sa Egsumom". 

Treću utakmicu četvrtfinala plej-ofa košarkaši Partizana i Reala igraju u Beogradu 2. maja.

Komentari (0)

Sport