Košarka

Luka Dončić želi da plati sahrane za nastradale u školi "Vladislav Ribnikar"

Komentari

Autor: Euronews

04/05/2023

-

22:17 >> 22:34

Luka Dončić želi da plati sahrane za nastradale u školi "Vladislav Ribnikar"
Luka Dončić želi da plati sahrane za nastradale u školi "Vladislav Ribnikar" - Copyright Tanjug/AP Photo/Richard W. Rodriguez

veličina teksta

Aa Aa

Luka Dončić ima veliko srce, a ono je bilo ophrvano tughom posle tragičnog događaja u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je usmrćeno osmoro đaka i radnik obezbeđenja. Zato je as Dalas Meveriksa preko svoje Fondacije odlučio da plati sve pogrebne usluge za postradale kao i savetovanje za drugove i osoblje, potvrdio je portparol Fondacije Luka Dončić, za ESPN.

Dončić, koji ima srpske korene, baku, tetku, ujaka i rođaka tinejdžera koji žive u regionu planira da bude deo svake dugoročne pomoći koja proiziđe iz smrtonosne pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". 

 

 

"Srce mi je slomljeno tragičnom pucnjavom u školi u Srbiji i gubicima života, uključujući i one nevine školske dece. Moje misli su sa porodicama i čitavom zajednicom pogođenim ovom tragedijom", naveo je Dončić u saopštenju.

Zatim je otkrio i dalje planove za pomoć.

"Кroz svoju fondaciju istražujem kako trenutne tako i dugoročne načine da pružim podršku učenicima, fakultetima i porodicama pogođenim pucnjavom u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. Posvećen sam i nastaviću da delim novosti i načine podrške kao detalji postaju dostupni", istakao je Dončić.

 

 

Veliki je čovek Luka Dončić.

Komentari (0)

Sport