Košarka

Nikola Jokić o tragediji koja je potresla Srbiju: Nikada ne želiš da čuješ tako nešto...

Komentari

Autor: Euronews

05/05/2023

-

00:40

Nikola Jokić o tragediji koja je potresla Srbiju: Nikada ne želiš da čuješ tako nešto...
Nikola Jokić o tragediji koja je potresla Srbiju: Nikada ne želiš da čuješ tako nešto... - Copyright Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

veličina teksta

Aa Aa

Posle nezapamćene tragedije koja se dogodila juče u OŠ "Vladislav Ribnikar", brojni sportisti iz Srbije, regiona i sveta tokom čitavog dana se javljaju i daju reči podrške porodicama nastradalih, a poslednji u nizu koji se oglasio, bio je  košarkaš Denvera Nikola Jokić.

On je na treningu pred treću utakmicu plej-of serije sa Finiksom govorio o događaju koji se desio u osnovnoj školi na Vračaru i priznao da je zatečen informacijama koje je čuo danas.

"Ne sećam se da se ikada išta slično dogodilo u Srbiji. Ne želiš nikada da čuješ za tako nešto kroz šta prolaze familije stradalih. Pogodilo me je još više jer je u pitanju Srbija. Iznenađen sam što se nešto tako desilo. To je nešto što sigurno ne želiš da čuješ. Ljudi verovatno imaju svoje probleme. Moramo brinuti o svima i ako neko nije u redu pitajte ga da li je dobro ili ne, možda će mu biti od pomoći", zaključio je bivši MVP NBA lige.

Pored Jokića, tragične vesti iz Beograda nisu zaobišle ni još jednog NBA asa. Luku Dončića, koji je se javio danas putem svojih društvenih naloga i ponudio pomoć porodicama nastradalih, kao i ostalim žrtvama krvavog pira.

Komentari (0)

Sport