Košarka

Smailagić i Papapetru složni: Dva poraza su prošlost

Komentari

Autor: Tanjug

09/05/2023

-

23:00

Smailagić i Papapetru složni: Dva poraza su prošlost
Smailagić i Papapetru složni: Dva poraza su prošlost - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Partizana, Alen Smailagić, izjavio je pred utakmicu sa Realom da su dva vezana poraza od madridske ekipe njegov tim motivisala da bude skoncentrisaniji na terenu.

Crno-beli sutra od 21 sat gostuju ekipi Reala u petom, odlučujućem meču četvrtfinala Evrolige.

"Poslednje dve utakmice smo već zaboravili. Nije bilo za pamćenje, pogotovo što smo bili blizu da se plasiramo na Fajnal-for. Sutra ćemo imati jaču koncentraciju i moramo da odigramo jače jer znamo da nam je ovo poslednja šansa za fajnl-for. Nismo razmišljali ovih dana o drugim stvarima osim o terenu. Dva poraza su nas motivisala da budemo skoncentrisaniji i da damo više od sebe. To nije bilo dovoljno u prošle dve utkamice, daćemo sve od sebe da sutra odigramo kako treba", istakao je Smailagić.

Mladi centar dodaje da je atmosfera u timu fantastična.

"Posle poraza se samo oseća veća ozbiljnost. Hemija je ista kao kada smo pobeđivali, samo smo skoncentrisaniji. Panter nam mnogo znači, na njega će Real obraćati više pažnje. Nakon toga će se ostvoriti neki šutevi za druge igrače", zaključio je Smailagić.

Na "peticu" Partizana, nadovezao se i grčki igrač, Joanis Papapetru:

"Atmosfera je zaista sjajna, bez obzira na dva uzastopna poraza u Beogradu, tužni smo zbog toga, ali to je sve prošlost i došli smo ovde da damo sve od sebe. Atmosfera je zaista sjajna, bez obzira na dva uzastopna poraza u Beogradu, tužni smo zbog toga, ali to je sve prošlost i došli smo ovde da damo sve od sebe. Slična je atmosfera kao i prvog dana. Uživamo zajedno. Ovo je sjajna grupa igrača, uživamo u svakom trenutku. Polako smo došli do ovog trenutka ali se nadamo da ovo nije kraj", rekao je Papapetru.

Komentari (0)

Sport