Košarka

Duško Ivanović: Partizan je sjajan u napadu, mi smo možda bolji u odbrani

Komentari

Autor: Euronews

12/06/2023

-

21:12

Duško Ivanović: Partizan je sjajan u napadu, mi smo možda bolji u odbrani
Duško Ivanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda i Partizan će sutra od 20.00 (TV Arena 1 Premium) u "Štark areni" započeti borbu za titulu u finalnoj plej-of seriji AdmiralBet ABA lige.

Trofej će poneti tim koji prvi uspe da zabeleži tri pobede, a prednost domaćeg terena pripala je izabranicima Željka Obradovića zbog boljeg plasmana u ligaškom delu sezone.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović, je pred pomenuti duel istakao da se nada fešti od košarke i da će na kraju pobediti bolja ekipa:

"Napokon počinjemo, posle toliko vremena smo svi željni da počnemo. I navijači, i igrači jednog i drugog tima. Neka bude fešta od košarke, da svi uživamo i da bolji pobedi. Imali smo malo predsezonu, pripreme, pa se malo sve poremetilo, videćemo. U svim utakmicama će biti ključ koji kvalitet jedne i druge ekipe će da prevagne. Partizan ima izvanredan napadački kvalitet, a mi smo možda malo bolji u odbrani. Videćemo šta će da prevagne", istakao je Ivanović.

Kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić, konstatovao je da ekipa očekuje da pobedi u ovoj seriji i da odbrani trofej:

"Moramo da uđemo jako u utakmicu i da sprovedemo stvari koje smo spremili. Prva utakmica je na njihovom terenu, sigurno neće biti lako. Ali, idemo od utakmice do utakmice. Siguran sam da je ekipa motivisana da dođe do tri pobede i novog trofeja", izjavio je Lazić.

Komentari (0)

Sport