Košarka

Ivanović posle poraza Zvezde uveren: Sada sam 100 odsto siguran da ćemo ovde pobediti

Komentari

Autor: Euronews

13/06/2023

-

22:35

Ivanović posle poraza Zvezde uveren: Sada sam 100 odsto siguran da ćemo ovde pobediti
Ivanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana zasluženo su pobedili Crvenu zvezdu 88:80 i poveli su u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige sa 1:0. Crno-beli su odigrali odlično prvo poluvreme sa 72 odsto šuta i stekli su 20 poena razlike koje crveno-beli nisu uspeli da dostignu u finišu.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović je lako našao uzroke poraza.

"Partizan je igrao mnogo bolje od nas u prvom poluvremenu, sa više energije što im je dalo samopouzdanje, uz visok procenat šuta stekli su veliku prednost. Bili smo blizu u drugom delu, falilo nam je snage, samopouzdanja da preokrenemo rezultat. To smo ostavili za drugu utaikmicu", rekao je Ivanović

Manjak energije u odnosu na domaćina bio je jedan odključnih detalja.

"Dešava se. Partizan je poznat da na svom terenu igra 10-15 minuta jako agresivno. Nismo uspeli da odgovorimo, videćemo u drugoj utakmici".

 

 

Nije hteo Ivanović da govori o minutaži Nemanje Nedovića, za Voldozu je rekao da je bolje, ali da ne zna da li će igrati u drugom meču, a da će igrači morati da se priviknu na sudijski kriterijum. Posle poslednjeg poraza od Partizana, Ivanović je rekao da će Zvezda pobediti u Areni.

"Sada sam 100 odsto siguran da ćemo pobediti ovde. Siguran", hrabro je potvrdio svoje reči Ivanović.

Drugi meč se igra na istom mestu (Štark Arena) u isto vreme (20.00), na istom kanalu (TV Arena Premium 1), videćemo hoće li Crvena zvezda uspeti da napravi brejk.

Komentari (0)

Sport