Košarka

Finale Aba lige, druga epizoda: Partizan dočekuje Zvezdu u prepunoj Areni

Komentari

Autor: Euronews

15/06/2023

-

09:50

Finale Aba lige, druga epizoda: Partizan dočekuje Zvezdu u prepunoj Areni
Finale Aba lige, druga epizoda: Partizan dočekuje Zvezdu u prepunoj Areni - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana i Crvena zvezde odigraće od 20.00 časova (TV Arena 1 Premium) drugi meč finalne serije AdmiralBet Aba lige, a domaći sastav vodi 1:0, nakon trijumfa od pre dva dana.

Crno-beli su sjajno otvorili taj meč, imali 20 poena prednosti, a onda u neizvesnoj završnici jedva uspeli da sačuvaju prednost domaćeg terana, zbog čega trener željko Obradović poziva na oprez u pred večerašnji duel.

"Izuzetno važna utakmica. Moramo da probamo da odbranimo domaći teren. Pozivam navijače Partizana da još jednom naprave atmosferu kakvu su napravili u poslednjoj utakmici i da sve prođe u fer i sportskoj atmosferi, da kao i posle prve utakmice pričamo samo o košarci. Moramo da nađemo snage, energije i želje da budemo na potrebnom nivou da bismo pobedili drugu utakmicu u finalnoj plej-of seriji", izjavio je Obradović.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović, s druge strane, takođe smatra da njegov tima ima kvalitet da trijumfuje, ne samo u ovom susretu već i u celoj seriji.

"Verujem u pobedu nad Partizanom. A da bi pobedili moramo da damo sto posto naših mogućnosti. Verujem mojim igračima i imam puno poverenje u njih. Igra se na tri pobede", istakao je Ivanović.

Komentari (0)

Sport