Košarka

Željko Obradović zna recept za Zvezdu: Potreban nam je mir i najbolje moguće izdanje

Komentari

Autor: Euronews

17/06/2023

-

15:53

Željko Obradović zna recept za Zvezdu: Potreban nam je mir i najbolje moguće izdanje
Željko Obradović zna recept za Zvezdu: Potreban nam je mir i najbolje moguće izdanje - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde u nedelju (20.30, TV Arena 1 Premium) imaće treću epizodu finalne serije plej-ofa ABA lige. Ukoliko "parni valjak" upiše i treću pobedu, osvojiće dugo čekanu titulu regionalnog prvaka.

Za razliku od prve dve utakmice u kojima je Partizan imao podršku pune Štark arene, u dvorani "Aleksandar Nikolić" publika mu neće biti naklonjena. Naprotiv.

Trener crno-belih Željko Obradović u najavi treće utakmice ističe da će njegovoj ekipi pre svega biti potreban mir na terenu.

"Znamo kako je igrati u Pioniru. Crvena zvezda će imati veliku podršku svojih navijača, moramo da se spremimo za tu atmosferu i moramo da budemo mirni. Da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu", istakao je slavni trener.

"Znamo da nas deli još jedan taj korak, odnosno još jedna pobeda od toga da budemo prvaci AdmiralBet ABA lige. Koliko je blizu, toliko je daleko naravno uz veliko poštovanje prema protivniku. Još jednom, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu i da vidimo kako će sve to da izgleda", rekao je Obradović.

Košarkaš crno-belih Zek Ledej je optimista pred gostovanje Zvezdi.

"Atmosfera je deo igre ovde, moraš da je prihvatiš, adaptiraš se na nju i igraš jako radeći sve što je potrebno. Uspeli smo da pobedimo ranije, pokušaćemo da pobedimo ponovo", poručio je Ledej.

Komentari (0)

Sport