Košarka

Crvena zvezda potvrdila: Marko Simonović je novo pojačanje

Komentari

Autor: Euronews

08/07/2023

-

23:15

Crvena zvezda potvrdila: Marko Simonović je novo pojačanje
Crvena zvezda potvrdila: Marko Simonović je novo pojačanje - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Najavljeno - učinjeno. Marko Simonović (23) je raskinuo ugovor sa Čikago Bulsima i pojačao je Crvenu zvezdu Meridianbet, potvrdio je beogradski klub.

Nekadašnji košarkaš Mege je btako zaobilazunim putem stigao na Mali Kalemegdan jer je bio želja crveno-belih i pre dve godine kada se otisnuo u NBA ligu. Posle raskida saradnje sa Čikagom, brzo je postignut dogovor sa Crvenom zvezdom koja je dobila veoma kvalitetno pojačanje na pozicijama četiri i pet.

 

 

Marko Simonović je treći igrač sa kojim je Crvena zvezda potpisala ugovor ovog leta, pošto je prethodno produžena saradnja sa Lukom Mitrovićem, a iz moskovskog CSKA se vratio Dejan Davidovac. Simonovića očekuju obavezama u državnom timu Crne Gore, sa kojim će igrati na Mundobasketu, u konkurenciji sa Litvanijom, Egiptom i Meksikom.

Miloš Teodosić je takođe na radaru crveno-belih koji prate i razvoj događaja sa centrom Filipom Petruševim koji ighra letnju ligu sa Filadelfijom. Ako ne potpiše ugovor sada, velike su šanse da se vrati kod trenera Duška Ivanovića.

Komentari (0)

Sport