Košarka

Gradnačelnik Šapić pozvao navijače: Dođite u 20 časova ispred Skupštine grada da pozdravimo srebrne košarkaše

Komentari

Autor: Tanjug

12/09/2023

-

09:35

Gradnačelnik Šapić pozvao navijače: Dođite u 20 časova ispred Skupštine grada da pozdravimo srebrne košarkaše
Gradnačelnik Šapić pozvao navijače: Dođite u 20 časova ispred Skupštine grada da pozdravimo srebrne košarkaše - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pozvao je sve Beograđane, ali i građane Srbije da dođu na plato ispred Skupštine grada večeras u 20.00 časova i pozdrave košarkaše Srbije i stručni tim koji su na Svetskom prvenstvu u Manili osvojili srebrnu medalju.

Navijači su heroje sa Mundobasketa pozdravili i na aerodromu "Nikola Tesla" odmah po sletanju u Beograd, a ovo će biti zvaničan doček, koji se tradicionalno organizuje svim sprotistima koji se u Srbiju vrate sa medaljom.

"Dogovorili smo se. Svi će doći. Pozivam Beograđane da dođu večeras, a oni su to svi zaslužili. Večeras u 20.00 dođite da ih pozdravimo i da se poklonimo njihovom uspehu", rekao je Aleksandar Šapić, a prenosi Tanjug.

Dodao je da su košarkaši u Manili pokazali da su svetska klasa, da su pred njima ozbiljne karijere, da su sasvim sigurno zaslužili odličje, kao i da je to bio najbolji sastav koji je selektor Svetislav Pešić mogao da pozove.

"Skupština Grada, Grad i ja ćemo uvek biti spremni da napravimo doček za uspešne sportiste", rekao je Šapić.

Dodao je da za sad nema informacije o dočeku Novaka Đokovića, ali da je najpre potrebno da se dobije informacije od Teniskog saveza, kako bi se njegov doček organizovao, jer grad samoinicijativno doček ne može da organizuje.

Komentari (0)

Sport