Ostali sportovi

Ništa od nove medalje u streljaštvu: Arunović i Milovanović bez finala

Komentari

Autor: Euronews

25/07/2021

-

03:25

Ništa od nove medalje u streljaštvu: Arunović i Milovanović bez finala
Ništa od nove medalje u streljaštvu: Arunović i Milovanović bez finala - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zorana Arunović i Jasmina Milovanović nisu uspele da se plasiraju u finale discipline 10 metara vazdušni pištolj na Olimpijskim igrama u Tokiju.


Početak kvalifikacija dosta je obećavao, Milovanović je bila pri vrhu, a zatim je Arunović, koja je pre takmičenje ubrajana u favorite, zasela na prvo mesto.

Nažalost, srpska reprezentativka ne da nije uspela da se zadrži u vrhu, već ni među prvih osam, koje će se kasnije boriti za medalje. Završnica Zorane Arunović je bila jako loša, pogotovo dva hica u poslednjoj od šest serija, kada je posle pet vezanih desetki dva puta uzastopno upucala osmicu. Tako je nestala i poslednja nada će iskusna Arunović u finale.

 



Ona je pre pet godina u Rio de Žaneiru bila 11, a u Londonu sedma. U Tokiju je zauzela 17. mesto. Ostaje nada da će se bolje pokazati u miksu sa srebrnim Damirom Mikecom, u istoj disciplini, kao i u gađanju pištoljem na 25 metara.

Milanović je posle solidne prve serije u debiju na Olimpijskim igrama takođe vezala loš niz, pa je na kraju morala da se zadovolji 33. mestom.

Komentari (0)

Sport