Ostali sportovi

Prvi poraz Novobeograđana: Olimpijakos potopio srpski "drim tim"

Komentari

Autor: Euronews

09/11/2021

-

21:45 >> 22:00

Prvi poraz Novobeograđana: Olimpijakos potopio srpski "drim tim"
Novi Beograd - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Vaterpolisti Novog Beograda doživeli su prvi poraz u Ligi šampiona, pošto su večeras kod kuće izgubili od Olimpijakosa 12:9 (4:2, 2:3, 4:0, 2:4).

Gosti, koji su tokom leta formirali tim sa ciljem da se umešaju u borbu za evropsku titulu, su bili bolji tokom većeg dela susreta, a ključnu razliku napravili su u trećoj četvrtini.

Izabranici Vladimira Vujasinovića, nakon nešto lošijeg starta, uspeli su da dođu do gola zaostatka u prvom poluvremenu, da bi u trećoj četvrtini potpuno "potonuli".

Novobeograđani su u poslednjoj deonici koliko toliko smanjili prednost gostiju, ali nisu imali dovoljno snage za preokret.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Nika Šušiašvili sa tri gola, Duško Pijetlović je dodao dva, dok su pobedničkom taboru prednjačili Konstantinos Genidijunas sa četiri i Filip Filipović i Hristovalentis Hristopas sa po tri gola.

Istovremeno, Radnički je u Kragujevcu odigrao nerešeno protiv mađarskog Ferencvaroša 11:11.


Aktuelni šampion Srbije sjajnom u seriju u finišu meča 4:0 došao je do izjednačenja, a dva najvažnija pogotka postigao je MIloš Chuk u poslednjem minutu, drugi 14 sekundi pre kraja.

Crvena zvezda u sredu od 20.15 dočekuje mađarski OSC.

Komentari (0)

Sport