Ostali sportovi

Poraz Prašovića od Čemberlejna: Nemam opravdanje za ovako loš nastup

Komentari

Autor: Euronews

11/12/2021

-

15:28 >> 15:31

Poraz Prašovića od Čemberlejna: Nemam opravdanje za ovako loš nastup
Dilan - Copyright Foto Dilan tim

veličina teksta

Aa Aa

Crnogorski bokser Dilan Prašović poražen je sinoć u Londonu od Isaka Čemberlejna nokautom u prvoj rundi. Prašović se borio protiv Britanca za internacionalnu titulu u kruzer kategoriji, u verziji IBF.

Domaći predstavnik dominirao je u meču i nošen navijanjem sa tribina slomio je otpor rivala već na početku borbe i udarcima u telo poslao Prašovića na pod. Usledilo je odbrojavanje, a Crnogorac nije uspeo da se pridigne.

Ovo je bio njegov drugi vezani poraz nakon 15 pobeda u profesionalnoj karijeri i koliko mu je teško bilo dan posle meča, svedoči sledeći komentar.

“Ovom prilikom želim da se izvinim svima u Crnoj Gori. Nikome nije teže nego meni trenutno. Bez obzira na sve nepovoljne okolnosti koje su me pratile u kratkim pripremama za ovaj meč, jednostavno nemam opravdanje za ovako loš nastup i poraz koji sam doživeo sinoć. Precenio sam sebe i potcenio protivnika, koji će u narednim godinama sigurno biti deo svetske bokserske elite“, saopštio je Prašović.

Bokser je potom izjavio da će napraviti pauzu do 1. februara i posvetiti se porodici koju je zbog priprema zapostavio poslednjih šest meseci.

“U tom periodu ću dobro razmisliti o putu kojim će dalje ići moja bokserska karijera“, rekao je crnogorski bokser.

Komentari (0)

Sport