Ostali sportovi

Marsenić pred meč sa Hrvatskom: Da odigramo odbranu kao protiv Ukrajine

Komentari

Autor: Euronews

14/01/2022

-

20:20

Marsenić pred meč sa Hrvatskom: Da odigramo odbranu kao protiv Ukrajine
Mijajlo Marsenić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Rukometaši Srbije će u subotu od 20.30 igrati protiv selekcije Hrvatske u drugom kolu Evropskog prvenstva koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj. Očekivanja pred ovaj meč izneo je pivotmen Mijajlo Marsenić.

“Nismo mnogo pričali o Ukrajini, već je to zaboravljeno. Znamo da nas sutra očekuje ozbiljniji rival. Naša prednost mogla bi da bude što je rival izgubio u četvrtak uveče i sigurno je umorniji nego mi. Hrvatska u kakvom god sastavu da igra uvek je ostvarivala dobre rezultate na velikim tunirima. Verujem da možemo da pobedimo, da odigramo odbranu kao protiv Ukrajine. To bi mogao da bude ključ trijumfa”, rekao je Marsenić.

Rukometaš berlinskog Fuhsea analizirao je sutrašnjeg rivala ''Orlova''

“Hrvatska ima dosta vrhunskih igrača. Recimo Luka Cindrić, ako bude igrao, može u dva poteza da reši utakmicu. Naravno, treba da se fokusiramo i na ostale. Mana može da bude to neiskustvo, imaju nekoliko igrača koji nisu igrali na velikim takmičenjima. Neka tehnička greška, promašeni zicer. Svaku šansu moramo da iskoristimo ako želimo da pobedimo i da odemo u drugu krug”, istakao je Marsenić.

U slučaju pobede, selekcija Srbije sigurno prolazi u drugu fazu gde bi se sastala sa najboljim timovima iz Grupe A i B. Zanimljivo je da su Orlovi poslednji put poraženi upravo od Hrvatske na Evropskom prvenstvu u Gracu pre dve godine.

Komentari (0)

Sport