Ostali sportovi

Osnovni cilj je bio da završim trku: Marko Vukićević analizirao učešće na ZOI u Pekingu

Komentari

Autor: Tanjug

08/02/2022

-

11:24

Osnovni cilj je bio da završim trku: Marko Vukićević analizirao učešće na ZOI u Pekingu
Marko Vukićević - Copyright youtube/printskrin

veličina teksta

Aa Aa

Srpski skijaš Marko Vukićević, posle nastupa u superveleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, rekao je da je ovakva postavka staze i za njega i za jedan broj drugih skijaša bila dosta zahtevna.

Vukićević je trku završio u vremenu 1:29.45, što je bilo dovoljno za poslednju poziciju od takmičara koji su završili trku.

"Moj glavni cilj danas je bio da završim trku, obzirom da juče nisam stigao na cilj trke u spustu. Ova postavka staze danas je za mene bila previše zahtevna, imajući u vidu moju trenutnu formu koja je uslovljena i problemima koje imam sa povredom noge. Danas osećam i bolove u nozi koji su posledica većeg opterećenja koje su noge trpele prethodnih dana na treninzima i trci spusta. Mnogo je bilo ispadanja danas i ja sam imao želju da stignem do cilja i da imam rezultat na ovim Olimpijskim igrama", poručio je Vukićević.

Vukićević je nastupom u superveleslalomu završio učešće na ZOI u Pekingu, a put Beograda iz Pekinga kreće večeras i njegov dolazak se očekuje sutra ujutru u 08.00 sati.

Komentari (0)

Sport