Ostali sportovi

Dodeljene nagrade najboljim atletičarima i klubovima u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

23/02/2022

-

20:37

Dodeljene nagrade najboljim atletičarima i klubovima u Beogradu
Atletika - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović dodelio je danas na svečanosti u Starom dvoru, u organizaciji Atletskog saveza Beograda, nagrade najuspešnijim klubovima, trenerima i atletičarima.

Mladenović je deci i trenerima poželeo dobrodošlicu u Skupštinu grada.

"Naša atletika ima svetlu budućnost zbog vas. Nemojte da odustajete, bavite se sportom, mnogo trenirajte, budite strpljivi i uporni, ali nemojte da zapostavljate školu, jer je obrazovanje jednako važno. Obaveza Grada Beograda i Atletskog saveza jeste da vam obezbedi još bolje uslove za treniranje, posebno na otvorenom, kako bismo vas, velike nade atletike dodatno podržali", poručio je Mladenović, navodi se u saopštanju.

On je najavio i velika takmičenja u ovom sportu u našem glavnom gradu - najpre Atletski miting u Areni i potom Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici, što će deci omogućiti da vide velike sportiste i budu deo ovako velikih manifestacija.

Sekretarka Atletskog saveza Beograda Aleksandra Gligić zahvalila je Gradu Beogradu i svima koji su doprineli da atletika u Beogradu bude na najvišem nivou.

Komentari (0)

Sport