Ostali sportovi

Odbojkaši Srbije protiv Brazila u Ligi nacija

Komentari

Autor: Euronews

23/06/2022

-

10:37

Odbojkaši Srbije protiv Brazila u Ligi nacija
Odbojkaši Srbije protiv Brazila u Ligi nacija - Copyright Odbojkaški savez Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Odbojkaša reprezentacija Srbije od 15.30 časova u Sofiji igra meč 2. kola druge nedelje Lige nacija protiv selekcije Brazila.

Nakon sinoćnjeg poraza od Sjedinjenih Američkih Država selektor Igor Kolaković nema mnogo vremena da oporavi ekipu, koja je i u tom meču pokazala da nema dovoljno snage.

"I golim okom se videlo da su Amerikanci fizički jači od nas, pogotovo se to videlo u trećem setu, ali mi smo svesno uključili igrače koji su tek počeli da treniraju i sve ide onako kako smo zamislili. Danas nas očekuje duel protiv Brazila koji je juče izgubio od Poljske, a koji je ovde u Sofiju došao u praktično najjačem sastavu", poručuje selektor Kolaković i dodaje:

"Oni su veoma ozbiljan tim, vrlo jak, a mi moramo da mislimo i na mečeve protiv Kanade i Australije, koji nas očekuju narednih dana. Zato će to možda biti još jedna prilika da mladi igrači osete kako je igrati protiv najboljih svetskih selekcija".

Treću utakmicu u Sofiji Srbija će odigrati protiv Kanade u petak, 24. juna (12.30), a duel protiv Australije je na programu u nedelju, 26. juna (12.30).

Komentari (0)

Sport